Nieuws

'T Nuenens paardenrondje 2019image

’T Nuenens Paardenrondje IN/OUTDOOR KNHS IMPULSWEDSTRIJD OP VERSCHILLENDE LOCATIES IN NUENEN.

Deze wedstrijd telt mee voor de Brabantse Mencompetitie

Op zondag 21 april (eerste Paasdag) organiseert MV De Coovelse menners voor de 8e keer een in/outdoor impulswedstrijd door de gemeente Nuenen ca.

Deze wedstrijd gaat door de mooie natuur van Nuenen, Gerwen en Nederwetten, waarbij verschillende overdekte rijbakken of buiten hindernissen worden aangedaan waarin hindernissen zijn opgebouwd. Het totale traject bedraagt ongeveer 15 km. De hindernissen zijn hierin opgenomen.

Zaterdagavond 20 april rond 18.00 uur is er een briefing waarna de hindernissen verkend kunnen worden op de verschillende locaties, het traject wordt goed uitstekend aangegeven en mag/kan van te voren niet worden verkend.

Men start zondagochtend rond 10.00 uur ( Kan afwijken door de hoeveelheid inschrijvingen). De wedstrijd begint met ruiters te paard , deze rijden in groepjes een aantal hindernissen, het traject gaat niet op tijd. Daarna gaan de aanspanningen de strijd met elkaar aan, dit traject wordt gereden met een max tijd. Van te voren is er nog de mogelijk om de hindernissen te verkennen.

Graag zien wij uw inschrijving tegemoet. Voor meer informatie kunt u mailen naar: decoovelsemenners@gmail.com

Inschrijfformulier klik hier

image